středa 7. listopadu 2012

Moje "sbírka" laků :)

Ahoj všichni :) (teda doufám, že aspon někdo haha)

Takže po malém "úspěchu" tohoto blogu jsem se rozhodla pokračovat v blogování :) Takže tady máte foto mých všech laků :)

To vpravo dole je primer pod gelové nehty a ty vedle něj to jsou olejíčky :D Kdyby vás nějaký zaujal (no není to moc vidět :D ) tak mi klidně napiště do komentáře a já vám napíšu odstín :)

4 komentáře:

  1. Pěkné barvy, já mám pouze dva (nebo tři?).. mám červený, pak jakýsi třpytkový, nějaký do růžova a pak ještě používám mamčin a ten je průhledný, ale nehty si nějak moc nelakuji, protože se mi buď zlamou nebo si je díky svému zlozvyku okoušu a nenávidím se za to, ale je to většinou když sedím u počítače a jen tak brouzdám, nepíši a druhou rukou nemám co dělat.. uvažovala jsem o antistresovém balónku, ale pak jsem to tak nějak zamluvila..

    OdpovědětVymazat
  2. :) také mám zlozvyk kousání nehtů :D ale poslední dobou jsem to nějak překonala :) já jsem hodně stresovej člověk, takže jsem i z maličkosti nervozní, takže když se dostaví stres, dostaví se kousání nehtů :D ale koupila jsem si lak proti kousání nehtů, který chutná hořce a hodně to pomohlo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten jsem viděla u nás v drogerii a chtěla jsem si ho někdy koupit, ale nějak často nechodím kolem, takže jsem to nějak zapomněla.. a kdysi jsem si kvůli tomu koupila i ty nalepovací nehty, jenže ony se někde ztratily a už jich nikde není..
      PS. Přijala jsem tě do AFFS na redaktorském blogu internet-magazine.blog.cz :) a na 'blogspoťáckém' blogu jsem zveřejnila další povídku :)

      Vymazat
    2. :) Dobře děkuju :) a tu povídku si ráda přečtu :)

      Vymazat